active

KONTAKT

Libor Máša info@jidelnanasoude.cz 577 171 051

SPONZOROVANÉ

AKTUALITY

Dnes je 07. 07. 2020 - Dnes má svátek Bohuslava, zítra Nora. [28týden]

Týden 24

24t
          JÍDELNÍČEK         
Libor Máša, bufet a jídelna, soudní budova, Zlín
Pondělí polévka: Pórková s bramborem
08. VI. 1. Segedínský guláš, knedlík 100,-
2. Kuřecí směs po provensálsku, rýže, salát 100,-
3. Rizoto zeleninové s chřestem, rukolou, sýr, okurek 100,-
4. Těstovinový salát s tuňákem 100,-
(těstoviny,jarní cibulka,rajče,paprika,majonéza,ol.olej,tuňák,tm.pečivo)
Úterý polévka: Slepičí s nudlemi
09. VI. 1. Vepřová směs po uzenářsku, knedlík 100,-
2. Farfalle s bazalkovým pestem, kuřecím masem, parmazán 100,-
3. Pečená kuřecí prsíčka se slaninou a zeleným pepřem, celerovo-bramborová kaše 100,-
4. Finský fazolový salát  100,-
(fazole,čer.řepa,celer,mrkev,jablko,cibulky,pikantní dresing,tm. pečivo)
Středa polévka: Zelná s klobásou
10. VI. 1. Jánošíkovské kuře, knedlík (kečup,smetana,ml.paprika,špek) 100,-
2. Maminčiny nudle, salát (kuř.játra, kuřecí maso) 100,-
3. Vepřová kotletka na červeném víně s houbovým ragú, hranolky 100,-
4. Zeleninový salát s kuřecím masem, dresing 100,-
(zelí,č.řepa,mrkev,rajče,okurek,paprika,ředkev,led.salát,gril.kuř.maso,dresing,tm.pečivo)
Čtvrtek polévka: Frankfurtská 
11. VI. 1. Hovězí roštěná na pepřové omáčce, rýže 100,-
2. Jahodové taštičky se smetanovo tvarohovým přelivem 100,-
3. Smažený květák, brambory, tatarská omáčka 100,-
4. Salát míchaný s kuřecím masem, quinoou a modrým sýrem 100,-
(listový salát mix,rajčátka,quina,niva,bazalka,citronový dresink)
Pátek polévka: Hrstková
12. VI. 1. Vepřové výpečky, dušená kapusta, bramborový knedlík 100,-
2. Halušky se zelím a uzeným masem 100,-
3. Zapečený filet (tilápie)s rajčaty a sýrem, brambory 100,-
  4. Čerstvý salát se smaženýma kuřecíma kroketkama 100,-
(směs listových salátú,citr.šťáva,ol.olej,smažené kuř.maso,dresink)
Polévka 35,-kč (v rámci menu v ceně meníčka) 
*** Přejeme Vám dobrou chuť ***
https://jidelnanasoude.cz/
Obědy je nutno objednat nejpozději den předem v jídelně, bufetu nebo na tel. 577 171051.
Informace o alergenech jsou k dispozici na hlavním jídelním lístku u pokladny.