KONTAKT

Libor Máša info@jidelnanasoude.cz 577 171 051

SPONZOROVANÉ

AKTUALITY

Dnes je 03. 08. 2020 - Dnes má svátek Miluše, zítra Dominik. [32týden]

Týden 29

29t
,           JÍDELNÍČEK         
Libor Máša, bufet a jídelna, soudní budova, Zlín
Pondělí polévka: Zeleninová s kapustou
13. VII. 1. Kotlíkový guláš, chleba 100,-
2. Kuřecí plátek s kukuřicí a pórkem, rýže 100,-
3. Rizoto zeleninové s grilovanou zeleninou a žampiony,rukola,sýr 100,-
4. Těstovinový salát s tuňákem 100,-
(těstoviny,jarní cibulka,rajče,paprika,majonéza,ol.olej,tuňák,tm.pečivo)
Úterý polévka: Slepičí s nudlemi
14. VII. 1. Kuře a lá bažant, červ.zelí, bramborový knedlík 100,-
2. Boloňské špagety 100,-
3. Kuřecí prsíčka zapečená s anglickou slaninou, letní salátek, brambory 100,-
4. Finský fazolový salát  100,-
(fazole,čer.řepa,celer,mrkev,jablko,cibulky,pikantní dresing,tm. pečivo)
Středa polévka: Gulášová
15. VII. 1. Zapečené těstoviny s uzeninou a rajčaty, okurek 100,-
2. Drůbeží játra wok s oříšky, jasmínová rýže 100,-
3. Sekané biftečky, sázené vejce, hranolky, tatarka 100,-
4. Zeleninový salát s kuřecím masem, dresing 100,-
(zelí,č.řepa,mrkev,rajče,okurek,paprika,ředkev,led.salát,gril.kuř.maso,dresing,tm.pečivo)
Čtvrtek polévka: Mrkvová s krupicí
16. VII. 1. Selská vepřová pečeně, červené zelí,  bramborový knedlík 100,-
2. Fazolky na smetaně, vař. vejce, brambory 100,-
3. Smažený vepřový řízek, (kotleta), brambory, kompot 100,-
4. Salát míchaný s kuřecím masem, quinoou a modrým sýrem 100,-
(listový salát mix,rajčátka,quina,niva,bazalka,citronový dresink)
Pátek polévka: Zelná s klobásou
17. VII. 1. Pečený prejt, slaninové zelí, brambory 100,-
2. Kuřecí nudličky s uzeným sýrem, rýže, salát 100,-
3. Zapečený filet (tilápie) se sýrem, brambory s máslem 100,-
  4. Čerstvý salát se smaženýma kuřecíma kroketkama 100,-
(směs listových salátú,citr.šťáva,ol.olej,smažené kuř.maso,dresink)
Polévka 35,-kč (v rámci menu v ceně meníčka) 
*** Přejeme Vám dobrou chuť ***
https://jidelnanasoude.cz/
Obědy je nutno objednat nejpozději den předem v jídelně, bufetu nebo na tel. 577 171051.
Informace o alergenech jsou k dispozici na hlavním jídelním lístku u pokladny.