KONTAKT

Libor Máša info@jidelnanasoude.cz 577 171 051

SPONZOROVANÉ

AKTUALITY

Dnes je 09. 04. 2020 - Dnes má svátek Dušan, zítra Darja. [15týden]

Týden 07

          JÍDELNÍČEK         
Libor Máša, bufet a jídelna, soudní budova, Zlín
Pondělí polévka: Zeleninový vývar s krupicovými noky
10.II 1. Krůtí paprikáš, knedlík 95,-
2. Vepřové po sečuánsku,(brokolicce,cibule,oříšky,sójová omáčka), rýže 95,-
3. Fazole po mexicku, opečená klobása, chleba 95,-
4. Těstovinový salát s tuňákem 95,-
(těstoviny,jarní cibulka,rajče,paprika,majonéza,ol.olej,tuňák,tm.pečivo)
Úterý polévka: Slepičí s nudlemi a zeleninou 
11.II 1. Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík 95,-
2. Tagliatelle s kuřecím masem, jarní cibulkou, nivou a kari 95,-
3. Vepř.medailonky s vinnou dijonskou omáčkou, brambory 95,-
4. Finský fazolový salát  95,-
(fazole,čer.řepa,celer,mrkev,jablko,cibulky,pikantní dresing,tm. pečivo)
Středa polévka: Uzená s rýží a hráškem
12.II 1. Záhorácký vepřový závitek (zelí,klobása), brambor 99,-
2. Vepřové játra po mlynářsku (cibule,paprika,smetana), rýže 95,-
3. Pečená kuřecí prsíčka na červené čočce s gril.zeleninou,salátek,hranolky 99,-
4. Zeleninový salát s kuřecím masem, dresing 95,-
(zelí,č.řepa,mrkev,rajče,okurek,paprika,ředkev,led.salát,gril.kuř.maso,dresing,tm.pečivo)
Čtvrtek polévka: Boršč
13.II 1. Hovězí maso, houbová omáčka, knedlík 99,-
2. Kynuté ovocné knedlíky s tvarohem a máslem 95,-
3. Smažený holandský řízek, bramborový salát 95,-
4. Salát míchaný s kuřecím masem, quinoou a modrým sýrem 95,-
(listový salát mix,rajčátka,quina,niva,bazalka,citronový dresink)
Pátek polévka: Čočková s párkem
14.II 1. Pečená vepřová krkovička, dušené zelí, knedlík 95,-
2. Pečené kuře na zelenině,  rýže 95,-
3. Filetka (tilápie) na hříbkách, brambory 95,-
  4. Čerstvý salát s grilovaným kuřecím masem 95,-
(směs listových salátú,citr.šťáva,ol.olej,grilované kuř.maso,dresing)
Polévka 35,-kč (v rámci menu v ceně meníčka) 
*** Přejeme Vám dobrou chuť ***
https://jidelnanasoude.cz/
Obědy je nutno objednat nejpozději den předem v jídelně, bufetu nebo na tel. 577 171051.
Informace o alergenech jsou k dispozici na hlavním jídelním lístku u pokladny.